Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra presenta l'exposició 'Estalvi d’aigua, per una gestió i un ús eficient'

La mostra es podrà visitar a Cal Bofill tot el mes d’abril

L'exposició 'Estalvi d’aigua, per una gestió i un ús eficient' es podrà visitar a Cal Bofill tot el mes d’abril L'exposició 'Estalvi d’aigua, per una gestió i un ús eficient' es podrà visitar a Cal Bofill tot el mes d’abril CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Divendres, 09 abril 2021 07:53

La Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra presenta l’exposició ‘Estalvi d’aigua, per una gestió i un ús eficient', on es compartiran diverses experiències i coneixements sobre com estalviar aigua a les nostres llars: al bany, a la cuina, al jardí, en la piscina i durant la neteja d’espais o, per exemple, el cotxe. L’exposició, a càrrec de GETE-Ecologistes en Acció, es podrà visitar a Cal Bofill, de dilluns a divendres, de 10 a 14 h, durant tot el mes d’abril, amb un aforament màxim de 4 persones.

L'aigua, un bé valuós i escàs

Tot i que l’aigua suposa un 71% de la superfície terrestre (3/4 parts del planeta), el 96,5% d’aquesta aigua és salada. Tan sols un 3% és aigua dolça, de la qual l’1,74% (més de la meitat) es troba en forma de gels a les glaceres i els casquets polars. Si restem l’aigua atmosfèrica, la que forma part dels éssers vius i la constitució dels sòls, només resta un 0,007% d’aigua dolça disponible per als éssers humans.

A partir d’aquestes dades, es pot comprendre la necessitat i importància de desenvolupar una bona gestió i un ús sostenible d’aquest recurs natural tan valuós i escàs. És molt important que tots aquells usos que deriven de l’aigua s’executin sota criteris d’estalvi i eficiència, amb la corresponent depuració posterior i reutilització per a un nou consum humà o retorn al medi ambient amb les condicions òptimes necessàries.

Aquesta activitat forma part del programa d’educació ambiental de la Regidoria de Sostenibilitat del 2021.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: