Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mare Terra Fundació Mediterrània i Vila-seca en Comú denuncien a fiscalia l'estat del fons marí

Reclamen que un organisme públic faci un estudi perquè consideren que hi ha indicis de contaminació

El president de Mare Terra Fundació Mediterrània, Ángel Juarez, sosté la denúncia presentada a fiscalia acompanyat de la diputada d'En Comú Podem Yolanda López, i del regidor de Vila-seca en Comú, Mario Téllez El president de Mare Terra Fundació Mediterrània, Ángel Juarez, sosté la denúncia presentada a fiscalia acompanyat de la diputada d'En Comú Podem Yolanda López, i del regidor de Vila-seca en Comú, Mario Téllez ELOI TOST / ACN
Medi Ambient ACN
Dimarts, 09 Març 2021 14:19

Mare Terra Fundació Mediterrània i Vila-seca en Comú han presentat aquest dimarts una denúncia a la fiscalia de medi ambient de Tarragona sobre l'estat del fons marí. L'entitat ecologista i el partit polític reclamen que un organisme públic, ja sigui la Generalitat o l'Estat, faci una investigació sobre com es troba el fons del litoral perquè consideren que hi ha diversos indicis de contaminació.

Tal com han apuntat a la denúncia, "cal conèixer si els nivells de contaminació del fons marí poden causar afectació en la fauna i la flora marina", així com "a les persones que puguin banyar-se en aquestes aigües, o bé pescar-hi".

Tot i que en l'escrit no acusen ningú en concret, han dit que si hi ha contaminació demanaran responsabilitats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: