Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vila-rodona es connectarà a un nou pou per garantir el subministrament d'aigua

L'objectiu dels treballs és resoldre els problemes de subministrament a l’estiu, quan un pou privat s’ha de connectar a la xarxa publica per a abastar tota la població

Aquesta setmana, han començat els treballs de connexió del pou ubicat al polígon Les Arenelles amb el dipòsit de Saldo II Aquesta setmana, han començat els treballs de connexió del pou ubicat al polígon Les Arenelles amb el dipòsit de Saldo II AJUNTAMENT DE VILA-RODONA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dijous, 11 Febrer 2021 08:30

Aquesta setmana, han començat els treballs de connexió del pou ubicat al polígon Les Arenelles amb el dipòsit de Saldo II. Aquesta actuació té per objectiu resoldre els problemes de subministrament d’aigua que es produeixen durant l’estiu, quan un pou privat s’ha de connectar a la xarxa publica per a abastar tota la població.

Les obres, executades per Agrotècnica del Segrià, impliquen una perforació dirigida d’una longitud de 45 metres per a poder travessar el vial d’accés a l’autopista AP2. Es preveu que les tasques s’enllesteixin en un termini de tres setmanes.

Amb aquestes obres, el consistori doncs, assegura el subministrament durant tot l’any a través d’un pou que fins ara ha estat infrautilitzat, assegura Guillem Güell, regidor de sostenibilitat de l’Ajuntament de Vila-rodona.

Les obres han estat cofinancades per l’Agència Catalana de l’Aigua i l’Ajuntament de Vila-rodona, amb un pressupost global d’123.712,67 euros.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: