Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Calafell instal·la set minideixalleries a diferents nuclis i urbanitzacions

Permeten la recollida i reciclatge de petits residus tecnològics i elèctrics

Les minideixalleries tenen la forma d’un panell publicitari i compten amb diverses bústies independents per a cada residu Les minideixalleries tenen la forma d’un panell publicitari i compten amb diverses bústies independents per a cada residu AJUNTAMENT DE CALAFELL
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dissabte, 23 Gener 2021 10:59

L’Ajuntament de Calafell ha instal·lat set minideixalleries a diferents nuclis i urbanitzacions del municipi. Després de l’èxit de la prova de la primera, que va situar-se a tocar de la Confraria de Pescadors, ja n’hi ha mitja dotzena més. Permeten la recollida i reciclatge de petits residus tecnològics i elèctrics.

Les ubicacions són les següents: a la plaça del Manila, al Passeig Marítim, al nucli de la Platja; a l’entrada del Poble per Cal Bolavà, carrer Sis de desembre / avinguda de la Generalitat; al carrer Principal 2, al Poble; a l’avinguda Central de Calafell Parc, davant del casal; a la plaça Ricardo Lozano, a Mas Romeu; a la plaça Mediterrani, a Segur; i al Passeig Marítim / carrer Rin, a Segur, davant del Port.

Les minideixalleries tenen la forma d’un panell publicitari (i de fet, poden usar-se com a tal) i compten amb diverses bústies independents per a cada residu. S’hi poden deixar CDs i DVDs, piles, bombetes tradicionals o de baix consum, cartutxos de tinta, espais i mòbils i carregadors.

Es tracta de residus que són a la immensa majoria de les llars, sovint oblidats a algun calaix. Tenen la categoria d’especials: és a dir, han de ser tractats perquè contenen materials que no haurien de passar al medi ambient. Però a més, són altament reciclables. Les minideixalleries faciliten que la ciutadania pugui dipositar correctament aquests residus, sense que facin cap al cubell de les escombraries.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: