Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament dels Pallaresos anima la ciutadania a reforestar els seus boscos

La Regidoria de Medi Ambient convida les famílies a participar en la campanya 'T'agradaria plantar el "teu" arbre?'

La campanya 'T'agradaria plantar el "teu" arbre?' té per objectiu la reforestació dels boscos dels Pallaresos La campanya 'T'agradaria plantar el "teu" arbre?' té per objectiu la reforestació dels boscos dels Pallaresos CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dimecres, 20 Gener 2021 20:48

'T'agradaria plantar el "teu" arbre?" Amb aquesta pregunta l'Ajuntament dels Pallaresos convida a la ciutadania a participar en aquesta campanya que té per objectiu la reforestació dels boscos que envolten el municipi del Tarragonès.

La Regidoria de Medi Ambient anima a totes les famílies a participar-hi amb els seus fills amb missatges com: "Tagradaria conèixer els arbres autòctons?", "Vols que els teus fills visquin aquesta experiècia?" o "Et sedueix la idea de plantar les teves llavors a casa i després transplantar-les al bosc?"

Totes les persones interessades en anar a plantar un arbre poden posar-se en contacte amb l'Ajuntament dels Pallaresos a través d'aquests correus: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. . Cal indicar a l'assumpte del correu: "Reforestació bosc" i el nom i cognom dels participants. Els menors de 12 anys, hauran d'anar acompanyats d'un adult responsable.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: