Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Marxes del territori a favor de l'energia eòlica i contra la seva massificació

Aquest diumenge 20 de desembre sortiran diverses columnes des del Baix Camp i el Priorat que finalitzaran a les 12:30h a l'ermita de Puigcerver, a Alforja

Imatge d'arxiu d'una anterior marxa contra la massificació de les centrals eòliques Imatge d'arxiu d'una anterior marxa contra la massificació de les centrals eòliques ARXIU / INFOCAMP
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dissabte, 19 Desembre 2020 20:07

Tot simulant el Quixot i amb el lema "No són molins, són gegants", els col·lectius agrupats a la Xarxa Sud i Delterpa han convocat per aquest diumenge 20 de desembre diverses marxes del territori "Per l'energia eòlica i contra la seva massificació". 

En concret, sortiran quatre columnes o marxes des d'Alforja (08h, Plaça de Dalt), de Porrerta (09:15h, a l'aparcament de l'Horta fins al coll de Cortiella), de les Borges del Camp (09:30h al Coll d'Alforja) i des de Riudecols (09:30h, de les alzines sureres). Totes elles es trobaran, a les 12:30h, a l'ermita de Puigcerver, al terme d'Alforja.

Les marxes reivindicatives s'oposen a les obres de la central eòlica del Vedat del Pany, que segons aquestes entitats, representen l'exemple de massificació de centrals.

Les entitats convocants recorden que cal portar mascareta i mantenir la distància de seguretat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: