Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Jornada dominical de neteja de residus al Camp

Aquest diumenge 13 de desembre s'organitzen quatre accions de neteja simultànies a Reus, Tarragona, Cambrils i Valls

Residus abocats sense control a Reus, com aquests prop de la Riera del Molinet Residus abocats sense control a Reus, com aquests prop de la Riera del Molinet AL CAMP RESIDU ZERO
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dissabte, 12 Desembre 2020 11:07

Els col·lectius Al Camp Residu Zero i Talking Rubish organitzen aquest diumenge 13 de desembre, a partir de les 10:30h, una jornada de 'Neteja simultània' a Cambrils, Reus, Tarragona i Valls.

A Reus, el punt d'actuació serà la zona de l'Institut Domènech i Montaner i el Camí del Molinet. A Tarragona, es netejaran els residus del Camí del Loreto. A Cambrils, l'acció de netejarà es farà a la Riera M.Déu del Camí i, a Valls, s'actuarà als Torrents del municipi.

Per particpar en la jornada de neteja en qualsevol de les ciutats, cal enviar un correu a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

L'organització recomana portar guants (si en teniu) i recorda l'obligatorietat de dur mascareta i respectar la distància de seguretat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: