Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Riudoms posa en funcionament l’equip d’oxigen líquid per millorar el tractament d'aigües residuals

Aquest sistema funcionarà mentre durin les obres d’ampliació de l'estació depuradora, entre l’estiu del 2021 i finals del 2022

L'alcalde de Riudoms, Sergi Pedret, -a la dreta de la imatge- va visitar aquesta setmana l'equip d’oxigen líquid a l’Estació Depuradora (EDAR) Riudoms, que permetrà millorar el tractament de les aigües residuals L'alcalde de Riudoms, Sergi Pedret, -a la dreta de la imatge- va visitar aquesta setmana l'equip d’oxigen líquid a l’Estació Depuradora (EDAR) Riudoms, que permetrà millorar el tractament de les aigües residuals AJUNTAMENT DE RIUDOMS
Medi Ambient Redacció Infocamp
Divendres, 13 Novembre 2020 20:40

Aquesta setmana, l’EDAR Riudoms ha posat en marxa l’equip d’injecció d’oxigen líquid al reactor biològic que ha de millorar el tractament de les aigües residuals que rep la instal·lació i minimitzar els problemes de depuració ocasionats per la falta de capacitat actual. L'alcalde Sergi Pedret va visitar la instal·lació dimecres passat per conèixer de prop el funcionament del nou equipament.

Aquest sistema provisional funcionarà mentre durin les obres d’ampliació de l'estació depuradora, previstes entre l’estiu del 2021 i finals del 2022.

Així mateix, a finals d’octubre es va publicar l’anunci de la licitació per executar les obres d’ampliació amb un pressupost d’uns 5 milions d’euros. L'ampliació de l'estació permetrà millorar els sistemes de sanejament actuals i adequar la instal·lació a la capacitat de tractament que requereix el municipi.

Les inversions per a la millora de l’EDAR Riudoms són a càrrec de l’Agència Catalana de l’Aigua.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: