Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El sistema digital de reciclatge amb recompensa de Valls aconsegueix 500 mascaretes i gel hidrològic per a Càritas

El nou sistema 'Reciclos' obrirà ara una nova acció solidària en favor de Creu Roja de Valls

El regidor de Sostenibilitat, Serveis Ambientals i Medi Natural, Xavier Salat, ha lliurat a Joaquim Calvo, director de Càritas a Valls, el material El regidor de Sostenibilitat, Serveis Ambientals i Medi Natural, Xavier Salat, ha lliurat a Joaquim Calvo, director de Càritas a Valls, el material AJUNTAMENT DE VALLS
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dimecres, 11 Novembre 2020 12:20

La implantació del sistema digital de reciclatge amb recompensa d’Ecoembes, 'Reciclos', ha aconseguit el seu primer objectiu des de la seva implantació a principis d’octubre. En només dues setmanes, les aportacions dels vallencs que han reciclat les seves llaunes i ampolles de plàstic de begudes utilitzant aquest sistema pioner i que han triat destinar la recompensa a Càritas Interparroquial de Valls han fet possible que l’entitat disposi ja de 500 mascaretes i 55 litres de gel hidroalcohòlic per prevenir la Covid-19.

Càritas ha destinat aquests recursos aportats pels vallencs, a través del reciclatge amb el sistema de 'Reciclos', a persones que tenen dificultats econòmiques per comprar mascaretes i hidrogel. El regidor de Sostenibilitat, Serveis Ambientals i Medi Natural, Xavier Salat, ha lliurat a Joaquim Calvo, director de Càritas a Valls, el material. 'Reciclos' i l’Ajuntament de Valls ja han obert una nova campanya també amb caràcter social, en aquest cas a favor de l’entitat Creu Roja de Valls, també per l’adquisició de material de prevenció per la Covid-19.

Valls ha estat la primera ciutat de la demarcació de Tarragona en implantar 'Reciclos'. Aquest sistema d’Ecoembes permet que els ciutadans compromesos amb el reciclatge obtinguin, a través de l’aplicació mòbil de 'Reciclos', recompenses cada vegada que reciclen llaunes i ampolles de plàstic de begudes en un dels 126 contenidors grocs de la ciutat.

Aquest contenidor groc del barri de Santa Úrsula és un dels 126 que disposen del codi QR de la nova app 'Reciclos': 

Entre aquests incentius, destaquen productes per fomentar la mobilitat sostenible, però també accions de caràcter social.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: