Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ecologistes alerten d'una nova planta d'asfalt a 500 metres de l'Areny i de l'Ermita de la Roca

SOS Camp de Tarragona acusa l'alcalde de Vilanova d'Escornalbou d'autoritzar la planta a l'actual cantera extractiva d'àrids

Els ecologistes consideren que l'activitat de la cantera extractiva d'àrids és una amenaça per l'Areny, al Baix Camp Els ecologistes consideren que l'activitat de la cantera extractiva d'àrids és una amenaça per l'Areny, al Baix Camp TWITTER C.PRATS
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dilluns, 09 Novembre 2020 08:24

La plataforma de col·lectius ecologistes SOS Camp de Tarragona i SOM Escornalbou han denunciat, a través de les xarxes socials, una nova planta de producció d'asfalt, de 160 tones/hora, ubicada a les instal·lacions de l'actual cantera extractvia d'àrids, al terme de Vilanova d'Escornalbou. 

Els ecologistes acusen l'alcalde de Vilanova d'Escornalbou, Sergi Ciurana, "de voler autoritzar d'amagat" la planta. La principal raó de la denúncia és que la nova planta es troba a menys de 500 metres del nucli habitat aïllat 'El Rifa', a 600 metres de l'Areny, inclòs al Pla d'Espais d'Interès Natural (PEIN) i de l'Ermita de la Roca, i a 1.000 metres del poble.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: