Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una cinquantena de persones reclamen a Tarragona accions per aturar l'emergència climàtica

Hi ha hagut crides a tota Catalunya que s'han sumat a les 3.000 comptabilitzades arreu del món

Dos manifestants amb cartells reivindicatius en la protesta organitzada a Tarragona per denunciar l'emergència climàtica, el 25 de setembre del 2020 Dos manifestants amb cartells reivindicatius en la protesta organitzada a Tarragona per denunciar l'emergència climàtica, el 25 de setembre del 2020 MAR ROVIRA / ACN
Medi Ambient ACN
Divendres, 25 Setembre 2020 23:36

Centenars de persones s'han concentrat aquest divendres convocades per Fridays for Future a diversos indrets de Catalunya per reclamar als governants accions concretes per aturar l'emergència climàtica.

Prop d'una cinquantena de persones s'han concentrat aquest vespre a la plaça de la Font de Tarragona per reclamar accions per aturar l'emergència climàtica. Els manifestants s'han assegut davant de l'Ajuntament amb cartells reivindicatius i mantenint les distàncies de seguretat. També han clamat consignes com 'No hi ha planeta B', 'Ni un grau més, ni una espècie menys', i 'Canviem el sistema no el clima'. Tot i que la crida més repetida ha estat 'Visca la lluita ecologista'. La protesta ha durat uns trenta minuts i s'ha llegit un manifest de denúncia.

"Queden set anys per arribar al punt de no retorn, quan les conseqüències del canvi climàtic seran irreversibles. A causa de la pandèmia no es poden fer manifestacions, però creiem que és un bon moment per tornar a reivindicar el futur de tots", ha manifestat la Cristina Pérez, membre de 'Fridays for futures'. Comparteix parer l'Aleix Bausà, també membre d'aquest col·lectiu, que ha afirmat que la crisi sanitària ha de ser un punt d'inflexió. "Demanem que estiri cap a un sistema que respecti el medi ambient i les persones i no cap a un sistema ecofeixista", on s'esgotin els recursos, com l'aigua o l'oxigen, ha detallat el jove.

Al final de l'acció, els organitzadors han fet una crida a la ciutadania perquè participin en la concentració que se celebrarà aquest dissabte a la Rambla Nova per demanar una mobilitat sostenible a la ciutat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: