Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La 8a Jornada Fem Francolí! arriba aquest dissabte a Tarragona

La jornada de descoberta del riu i de voluntariat ambiental tindrà lloc, a partir de les 10h, al marge dret del riu, al costat del Pont de Santa Tecla

Es realitzarà un taller per conèixer l’entorn fluvial i tasques de conservació del bosc de ribera en grups reduïts i en dos torns Es realitzarà un taller per conèixer l’entorn fluvial i tasques de conservació del bosc de ribera en grups reduïts i en dos torns ASSOCIACIÓ AURORA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Divendres, 18 Setembre 2020 16:23

Aquest dissabte 19 de setembre l’Associació Aurora organitza la 8a Jornada Fem Francolí! Enguany aquesta activitat, que es durà a terme al marge dret del riu, al costat del Pont de Santa Tecla, s’ha adaptat a la situació actual.

En aquesta jornada de voluntariat ambiental es portaran a terme tasques de conservació del bosc de ribera. Es faran diferents actuacions de manteniment de les darreres plantacions. En concret, es netejaran els escocells i es regaran les plantes. També es realitzarà un taller per donar a conèixer aquest entorn fluvial i les espècies vegetals que s’hi poden trobar. Les diferents activitats es realitzaran en grups reduïts i separats entre ells, en dos torns diferents.

Programa de l'activitat

- 10h. Formalització de les inscripcions 1r torn

- 10.15h. Inici activitats 1r torn

- 12h. Fi activitats 1r torn

Segon torn

- 12h. Formalització de les inscripcions 2n torn

- 12.15h. Inici activitats 2n torn

- 14h. Fi activitats 2n torn

Les persones que vulguin participar han d’inscriure’s prèviament i signar una declaració responsable. L’ús de mascareta és obligatori. S’aconsella portar calçat adequat. Els menors d’edat han de venir acompanyats d’un adult que se’n faci responsable.

Per inscriure’s cal enviar un missatge amb les dades (nom i cognoms, codi postal, telèfon i correu electrònic) a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucar al 977 520 205 (de dilluns a divendres, de 9 a 14h i de 15 a 17h). Cal escollir activitat i torn.

L'activitat comptarà amb la presència del conseller de Territori de l'Ajuntament de Tarragona, Xavier Puig, i de la consellera de Serveis Socials, Carla Aguilar-Cunill.

L’Associació Aurora organitza aquesta jornada, que compta amb el suport de Repsol i de l’Ajuntament de Tarragona, i amb la col·laboració de GATA-Ecologistes de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: