Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Mossos d'Esquadra rescaten dues cries de xoriguer a Reus i a la Pobla de Montornès

Les aus es recuperen favorablement en un centre de fauna salvatge

Imatge d'un dels xoriguers rescatats al Camp de Tarragona, a les mans d'un agent dels Mossos d'Esquadra Imatge d'un dels xoriguers rescatats al Camp de Tarragona, a les mans d'un agent dels Mossos d'Esquadra MOSSOS D'ESQUADRA
Medi Ambient ACN
Dimecres, 17 Juny 2020 16:40

Els Mossos d'Esquadra han rescatat dues cries de xoriguer a Reus i a la Pobla de Montornès. En el primer cas, agents de l'ARRO van trobar dijous un exemplar en un camí proper al barri Mas Abelló de Reus. La unitat regional de Medi Ambient de la policia catalana se'n va fer càrrec i va comprovar que, tot i que no podia volar, l'au es trobava en bon estat.

L'endemà a la tarda un agent que es trobava fora de servei va trobar un exemplar jove amb dificultats per aixecar el vol a la Pobla de Montornès, probablement per un cop a l'ala. Com que el xoriguer està considerat espècie protegida autòctona, van traslladar els animals a un centre de recuperació de fauna salvatge, on evolucionen favorablement.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: