Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra comença les tasques d’extracció de sorra de la platja de la Paella

Es retiraran al voltant de 5.000 m3 de sorra de la platja, en la zona més propera al port, per a restaurar els efectes del temporal Glòria

Comencen les tasques d’extracció de sorra de la platja de la Paella #Torredembarra per a restaurar els efectes del temporal Glòria Comencen les tasques d’extracció de sorra de la platja de la Paella #Torredembarra per a restaurar els efectes del temporal Glòria ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dijous, 28 Mai 2020 19:45

La Dirección general de Sostenibilidad de la Costa y del Mar del Ministerio para la Transición Ecológica va iniciar aquest dimecres les tasques d’extracció de sorra de la platja de la Paella de Torredembarra en el marc de les obres d’emergència aprovades per a la reparació dels danys causats pels temporals marítims, de vent i de pluges del mes de gener.

Segons s’ha comunicat des del Servei de Costas de Tarragona, es retiraran al voltant de 5.000 metres cúbics de sorra de la platja de la Paella, en la zona més propera al port, i s’utilitzaran per a la restauració d’espais litorals afectats pel temporal Glòria, entre els quals s’hi troba la platja de Baix a Mar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: