Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Primer pas per a la construcció de les depuradores de Blancafort i Pira

El Consell Comarcal dona llum verda als dos projectes, que tindran un cost d’uns 100.000 €, que finançarà l’ACA

Imatge d'arxiu de l'estació depuradora de Montblanc, a la Conca de Barberà Imatge d'arxiu de l'estació depuradora de Montblanc, a la Conca de Barberà ARXIU / INFOCAMP
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dimecres, 27 Mai 2020 18:27

El Ple del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, que va tenir lloc el passat dilluns al vespre de forma virtual, va aprovar per unanimitat la signatura de dos convenis amb l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) destinats a finançar el cost econòmic de la redacció dels projecte de construcció de les depuradores de Blancafort i Pira. El cost dels dos projectes serà d’uns 100.000 € aproximadament, que finançarà l’ACA.

La construcció d’aquestes dues depuradores forma part del Programa de mesures del segon cicle del Pla de gestió del districte de conca fluvial de Catalunya (2016-2021), dins del seu Annex V, que inclou les actuacions planificades per al període 2022-2027.

Per la seva part, el Consell Comarcal té delegat pels ajuntaments de Blancafort i de Pira el servei de sanejament en alta dels dos municipis.

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: