Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'episodi de males olors a Tarragona vindria del mar, segons un informe d'Eurecat

Desenes de veïns han trucat al 112 en els darrers dies alertant de pudor de gas o gasolina

Imatge d'arxiu de vaixells propers al Port de Tarragona Imatge d'arxiu de vaixells propers al Port de Tarragona ARXIU / ACN
Medi Ambient ACN
Dimarts, 26 Mai 2020 20:32

L'episodi de males olors que es pateix a Tarragona i municipis propers des de divendres passat tindria el seu origen al mar, segons un informe elaborat per Eurecat Centre Tecnològic. Segons han apuntat fonts de l'Ajuntament de Tarragona a l'ACN, una de les hipòtesis seria que un vaixell situat davant la costa tarragonina hagi estat fent algun tipus d'operació que ha generat les molèsties.

De fet, des de divendres passat, desenes de veïns han trucat al 112 queixant-se de pudor de gas o de gasolina en diferents punts de Tarragona. En els darrers dies des de diversos organismes com el Port de Tarragona o empreses petroquímiques han fet comprovacions per mirar d'esbrinar l'origen d'una possible fuga, sense obtenir cap evidència.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: