Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Prioritat dóna suport a la creació de l'Agència de la Natura

L'entitat considera que aquest ens pot representar un impuls a les polítiques de conservació de la natura i de la biodiversitat

L'entitat considera que aquest ens pot representar un impuls a les polítiques de conservació de la natura i de la biodiversitat L'entitat considera que aquest ens pot representar un impuls a les polítiques de conservació de la natura i de la biodiversitat XAVI VAQUÉ / PRIORITAT
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dilluns, 25 Mai 2020 20:02

Prioritat, entitat impulsora de la candidatura del paisatge agrícola del Priorat a Patrimoni Mundial de la UNESCO, s'ha adherit a la reclamació d’aprovació d'una llei "urgent" per a la creació de l’Agència de la Natura. L'entitat recorda que la protecció de la natura i la biodiversitat "és consubstancial a la protecció del paisatge i un paisatge cuidat ben gestionat en tots els seus àmbits, és la millor mostra de respecte i estima pel lloc on vivim".

Per aquest motiu, Prioritat considera que l’Agència de la Natura "pot representar un impuls a les polítiques de conservació de la natura tant minvades i necessitades a la nostra comarca on tenim un parc natural mancat de recursos i uns espais protegits necessitats de polítiques actives que els posin en valor".

L'associació dona suport a aquesta llei en el benentès que l’Agència "ha de servir per endegar fórmules de cogestió i concertació amb les entitats i col·lectius del territori a l’hora d’establir les polítiques de preservació de la biodiversitat, un dels valors primordials del nostre paisatge i de la seva sostenibilitat".

Per tot plegat, Prioritat anima als seus socis, tant a títol individual com col·lectiu, a adherir-se al manifest.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: