Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Disset municipis costaners demanen poden començar a muntar instal·lacions a les platges

Els municipis de la Taula per un Litoral Sostenible també reclamen que els concessionaris de serveis no paguin taxes d'ocupació fins a final d'any

Un total de 17 municipis del litoral s'agrupen a la Taula per un Litoral Sostenible Un total de 17 municipis del litoral s'agrupen a la Taula per un Litoral Sostenible TWITTER ALBA MUNTADAS (Altafulla)
Medi Ambient Redacció Infocamp
Divendres, 22 Mai 2020 09:05

Un total de 17 municipis del Garraf, el Baix Penedès, el Baix Gaià, el Tarragonès i el Baix Camp han demanat al Departament de Territori i Sostenibilitat que autoritzi l'inici del muntatge de les instal·lacions de serveis públics i privats a les platges “amb més de 15 dies d'antelació, o com a molt tard el 25 de maig”.

La demanda es fa amb l'objectiu d'afavorir la recuperació econòmica i la reactivació dels serveis “amb totes les garanties sanitàries”. A banda, i tenint en compte la crisi econòmica derivada de la pandèmia de la covid-19, els mateixos municipis han demanat al Ministeri per a la Transició Ecològica que exoneri els concessionaris de serveis a les platges de pagar les taxes d'ocupació des del començament de la pandèmia i fins a final d'any.

Els municipis que fan aquestes peticions, agrupats en la Taula per un Litoral Sostenible, són Sitges, Vilanova, Cubelles, Cunit, Calafell, el Vendrell, Roda de Berà, Creixell, Torredembarra, Altafulla, Tarragona, Vila-seca, Salou, Cambrils, Mont-roig del Camp i Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, que representen 110 quilòmetres del litoral mediterrani.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: