Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La platja de la Pineda rebrà enguany una aportació de sorra de 200.000 m³

L’Autoritat Portuària de Tarragona aporta un total de 100.000 m³ de sorra

El passat cap de setmana la platja de la Pineda va començar a rebre l’aportació de 100.000 m³ de sorra El passat cap de setmana la platja de la Pineda va començar a rebre l’aportació de 100.000 m³ de sorra AJUNTAMENT DE VILA-SECA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dijous, 21 Mai 2020 12:53

El passat cap de setmana la platja de la Pineda va començar a rebre l’aportació de 100.000 m³ de sorra que, com cada any i fruit de les obligacions marcades per la Declaració d’Impacte Ambiental, realitza l’Autoritat Portuària de Tarragona. Aquestes tasques de dragat seran completades amb les de la Dirección General de Costas del Estado, que properament aportarà 100.000 m³ més de sorra.

Obres draga la Pineda 2

Cal recordar que, recentment, també es van iniciar per part del Port de Tarragona els treballs de reparació de l’espigó del Racó, que es va veure greument afectat pel temporal Glòria del passat mes de gener.

Amb l’aportació de sorra, la reparació de l’espigó i la instal·lació dels nous serveis per part de l’Ajuntament de Vila-seca, la platja de la Pineda gaudirà d’una nova imatge i començarà a estar en condicions per a la nova temporada d’estiu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: