Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Pobla de Mafumet incorpora contenidors de residus orgànics

El municipi incorpora 24 contenidors marrons a les illes de recollida selectiva, en base al nou conveni signat amb el Consell Comarcal

Nova bateria de contenidors a la Pobla de Mafumet Nova bateria de contenidors a la Pobla de Mafumet AJUNTAMENT DE LA POBLA DE MAFUMET
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dilluns, 11 Mai 2020 19:30

La Pobla de Mafumet és, avui, un municipi mediambientalment més sostenible, gràcies a la incorporació i entrada en funcionament dels nous contenidors per a la recollida dels residus orgànics.

Aquests formen part de les noves illes de contenidors que, des del passat divendres, estan operatives a tot el municipi, en virtut del nou conveni signat amb el Consell Comarcal del Tarragonès, ens al qual l’ajuntament pobletà té delegats els serveis de recollida i gestió dels residus domèstics. Aquestes noves illes incorporen, per primera vegada a La Pobla, els contenidors marrons, amb la qual cosa els pobletans ja poden separar els seus residus orgànics.

L'Ajuntament de La Pobla de Mafumet ha distribuït fins a 24 contenidors per a la recollida de residus orgànics. Aquesta contenidors han estat repartits per tot el nucli urbà del municipi, amb la finalitat d’apropar el servei a tots els residents a La Pobla.

Junt amb la implantació d’aquests punts de recollida per a la fracció orgànica, també s’ha procedit a la renovació de la resta de les illes de contenidors per a la recollida selectiva a La Pobla. D’aquesta manera, els pobletans poden separar i contribuir al reciclatge d’envasos, plàstic i llaunes; paper i cartró; vidre; deixalles orgàniques, a més de disposar també de contenidors per als residus no reciclables o fracció resta.

Carregador de vehicles elèctrics

Aquesta és la darrera mesura d’àmbit mediambiental implantada a La Pobla, un municipi que a les acaballes del 2019 va posar en funcionament el seu primer punt de recàrrega de vehicles elèctrics. Aquest està ubicat a l’avinguda Generalitat, al costat del Casal Cultural, i compta amb dos estacions de càrrega: una de gran i una altra petit.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: