Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament dels Pallaresos titlla de "lamentable" el servei de recollida de brossa i de poda

L'alcalde s'adreça al Consell Comarcal per queixar-se de "l'incompliment" del servei i no descarta anar als tribunals si no solucionen el problema

Aquesta és una imatge freqüent dels contenidors de residus dels Pallaresos Aquesta és una imatge freqüent dels contenidors de residus dels Pallaresos CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dijous, 07 Mai 2020 20:42

L'alcalde dels Pallaresos, Xavier Marco, ha enviat una carta al president del Consell Comarcal del Tarragonès (CCT) i al Conseller de Medi Ambient del CCT per requerir "una solució immediata a la pèssima gestió" del servei de recollida d'escombraries i de poda al municipi, tot recordant-li que el CCT és el responsable d’aquest servei.

Des de l'Ajuntament lamenten que "la situació que estem patint és greu, doncs és habitual rebre un parell de vegades a la setmana queixes, amb fotografies, de contenidors de poda i/o residus desbordats durant diversos dies, fent així impossible la seva utilització, i el que es pitjor, essent un possible focus d’insalubritat i perjudicial per la salut dels veïns i veïnes".

Des del primer moment, el consistori ha requerit tant al CCT com a l’empresa que realitza la recollida de residus l’efectiu compliment del servei. Però, tot i els advertiments,  segons el govern municipal "són centenars els correus, WhatsApp i trucades informant de la pèssima gestió en el compliment del servei que mensualment com Ajuntament paguem rigorosament". Un servei que suposa un cost de 30.000 euros per a les arques municipals. Pel que fa a les explicacions facilitades pel Consell Comarcal, que, segons l'Ajuntament, atribueixen les mancances del servei a l'espera dels camions nous i al nou contracte, tampoc convencen al consistori.

                                                        Estat d'un contenidor de poda: 

contenidor poda Els Pallaresos

L'Ajuntament dels Pallaresos conclou la carta tot advertint que "davant aquest situació insostenible i inexcusable provocada per una pèssima gestió, no estem disposats a suportar durant més temps l’incompliment greu i reiterat per part del CCT del conveni". L'alcalde conclou la carta exigint al Consell Comarcal una solució "immediata" al problema. En cas contrari, l'Ajuntament utilitzarà tots els mitjans al seu abast "fins i tot el judicial, si escau".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: