Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Ajuntament de Cambrils reobre dilluns la deixalleria municipal del camí de Belianes

Es reduirà l’horari d’obertura i s’aplicaran mesures de seguretat / Les minideixalleries de Ponent i Vilafortuny continuaran tancades

La deixalleria municipal de Cambrils La deixalleria municipal de Cambrils GOOGLE MAPS
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dissabte, 02 Mai 2020 19:23

L’Ajuntament de Cambrils reobrirà la deixalleria central ubicada al camí de Belianes a partir del proper dilluns, 4 de maig. L’horari d’obertura al públic es reduirà 30 minuts per torn i es faran desinfeccions diàries de la instal·lació, que s’ha organitzat per garantir que les persones usuàries que estiguin fent cua puguin dipositar els residus. Amb el nou horari, la deixalleria estarà oberta de dilluns a divendres de 10h a 12:30h i de 16h a 18:30h i els dissabte de 10h a 12:30h i de 17h a 18:30h. Les minideixalleries de Ponent i Vilafortuny continuaran tancades.

Les persones usuàries i els transportistes hauran de portar mascaretes obligatòriament, desinfectar-se les mans amb gel hidroalcohòlic en accedir al recinte i mantenir una distància mínima de 2 metres amb l’operari de la deixalleria.

Mesures de seguretat per limitar l’aforament

Les portes d’accés de les deixalleria romandran tancades i els operaris les obriran només quan hi hagi usuaris o transportistes dels sistemes integrats de gestió de residus (SIGs). L’accés per part dels usuaris i transportistes serà individual, amb un màxim de dues persones per vehicle, tancant-se la porta darrera seu.

Només hi podrà haver un vehicle a la vegada dins de les deixalleria i en cas que es formin cues les persones no podran sortir dels vehicles. No podran accedir a lesinstal·lacions usuaris ni transportistes mentre hi hagi vehicles de Secomsa dipositant residus o manipulant contenidors.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: