Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La generació de residus a Reus es redueix un 8% arran de la crisi sanitària

La recollida d'envasos ha pujat un 45%

Imatge d'arxiu d'una bateria de contenidors a Reus Imatge d'arxiu d'una bateria de contenidors a Reus ARXIU / INFOCAMP
Medi Ambient ACN
Dimarts, 28 abril 2020 16:49

L'Ajuntament de Reus ha informat que el servei municipal de recollida de residus ha constatat una reducció de la generació de deixalles a la ciutat del voltant de 8%, arran de la crisi sanitària. La fracció de rebuig, que representa el 70% de les deixalles generades habitualment a la ciutat, s'ha reduït en un 8,7% durant el confinament. La generació de resta de fraccions, com l'orgànica, paper i cartró i vidre, també s'ha reduït. Per contra, la recollida d'envasos ha crescut un 45,2%, un increment que s'atribueix al fet que el tancament del sector de la restauració ha traslladat el consum de menjar i begudes als domicilis, amb tipologia d'envasos diferents.

A banda, el consistori ha recordat a la ciutadania que tot aquell material que pugui estar infectat, com guants i mascaretes, cal dipositar-los al contenidor de rebuig, que és l'únic que es porta a incinerar i, per tant, s'assegura tota eliminació de restes biològiques.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: