Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Voluntaris de la Cooperativa de Vila-seca donen suport a la desinfecció dels carrers del municipi

Al barri de la Plana, però, les tasques de desinfecció i neteja es realitzaran mitjançant un vehicle del concessionari URBASER

Imatge d'arxiu de l'exèrcit fent treballs de desinfecció a la Residència de Vila-seca Imatge d'arxiu de l'exèrcit fent treballs de desinfecció a la Residència de Vila-seca ARXIU / ACN
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dijous, 23 abril 2020 13:39

L’Ajuntament de Vila-seca, amb la col·laboració de diversos associats voluntaris de la Cooperativa Agrícola de Vila-seca, ha organitzat tasques de reforç de desinfecció i neteja dels carrers dels nuclis de Vila-seca i de la Pineda, amb l’objectiu de reforçar les mesures de prevenció i la lluita contra la propagació del coronavirus. Al barri de la Plana però, les tasques de desinfecció i neteja es realitzaran mitjançant un vehicle del concessionari municipal URBASER.

D’aquesta manera, tots els divendres de 20.30 a 22.30 h, un equip de voluntaris de la Cooperativa Agrícola amb els seus tractors, en total 15, complementarà les mesures de neteja dels carrers i espais de concurrència pública del municipi, mitjançant la polvorització atomitzada d’hipoclorit sòdic.

L’acció, prèvia a la sortida al carrer dels infants i adolescents prevista pels propers dies, s’iniciarà aquest divendres i serà coordinada des de l’Àrea de Serveis Públics de l’Ajuntament de Vila-seca, juntament amb la Cooperativa Agrícola.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: