Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Agència de Residus finança l'estudi per definir la planta de tractament de la fracció resta pel Camp de Tarragona

La subvenció aprovada per a l’estudi de les actuacions prèvies és de 150.000 euros

Es preveu la construcció d'una instal·lació de tractament de la fracció resta al Servei d’Incineració de Residus Sòlids de Tarragona Es preveu la construcció d'una instal·lació de tractament de la fracció resta al Servei d’Incineració de Residus Sòlids de Tarragona ARXIU / SIRUSA
Medi Ambient ACN
Dijous, 23 abril 2020 11:59

L’Agència de Residus de Catalunya (ARC) finançarà l’estudi de les actuacions prèvies a la construcció d’una instal·lació de tractament de la fracció resta al Servei d’Incineració de Residus Sòlids de Tarragona. La instal·lació complementarà les infraestructures actuals que donen cobertura a l’Alt Camp, Baix Camp, Tarragonès i Baix Penedès.

El pressupost per a les actuacions prèvies és de 150.000 euros, i aquests consistiran a fer una anàlisi d’alternatives d’emplaçament de la nova instal·lació; redactar el projecte tècnic; preparar la documentació per a la tramitació ambiental i l’adequació urbanística, i elaborar el document de justificació de l’adequació al Pla Territorial Sectorial d’infraestructures de gestió de residus municipals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: