Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Secomsa difon cartells al Baix Camp per fer una bona gestió dels residus durant la pandèmia

S'han elaborat tres cartells: gestió bàsica dels residus amb persones malaltes per Covid-19, sense persones malaltes i recordatoris generals

Cartell sobre la gestió dels residus amb persones malaltes per Covid-19 Cartell sobre la gestió dels residus amb persones malaltes per Covid-19 SECOMSA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Divendres, 17 abril 2020 19:54

L'empresa Serveis Comarcals Mediambientals (Secomsa) ha reforçat la campanya per fer una bona gestió dels residus durant les restriccions sanitàries per la Covid-19. Una de les accions de l'empresa pública comarcal del Baix Camp és la difusió de cartells amb informació sobre com gestionar els residus, segons la nova normativa de l'Agència Catalana de Residus i la Generalitat de Catalunya.

Per això s'han elaborat tres cartells de gestió bàsica dels residus:

Gestió dels residus amb persones malaltes per Covid-19: els residus de la persona malalta han d'anar en una bossa tancada a part, a la vegada ficada dins d'una altra bossa que porta la mascareta, els guants i altres materials utilitzats per la persona cuidadora, i finalment tot dins d'una tercera bossa on hi ha els residus domèstics que van al contenidor de la fracció resta.

Gestió dels residus en llars sense persones malaltes per Covid-19: la ciutadania ha de continuar fent el reciclatge habitual (envasos lleugers –recordeu que els guants de làtex o nitril van a la fracció resta-, paper/cartró, vidre, fracció orgànica). Els altres materials reciclables que van a les deixalleries s'han de guardar a casa fins que les normes de seguretat permetin que aquestes es tornin a obrir.

Recordatoris generals: no deixeu residus fora dels contenidors, perquè les persones treballadores que fan la recollida no entrin en contacte amb aquests i es posi en risc la seva salut. Després de llençar la brossa, renteu-vos sempre les mans.

La ciutadania mostra el seu agraïment al personal de Secomsa

Aquests dies, veïns i les veïnes de municipis del Baix Camp com Mont-roig del Camp i Riudecols han mostrat el seu agraïment a les persones treballadores de Secomsa mitjançant cartells amb missatges positius.

Fer front a les tasques sanitàries durant una situació de pandèmia com la que el món viu a l’actualitat és especialment dificultós, donat el grau de risc i responsabilitat vers la protecció a la ciutadania.

                                                      Cartell d'agraïment penjat a Riudecols: 

agraïment Secomsa Riudecols

En aquest sentit, Secomsa i el seu personal agraeixen la col·laboració de la ciutadania i els missatges rebuts, que donen força i encoratgen per complir aquesta tasca imprescindible per la salut de tots i totes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: