Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus aprova el lloguer dels nous vehicles de lloguer per al servei de la brossa

Al ple, el govern ha comptat amb el suport de Cs i el rebuig de la CUP; el PSC s'ha abstingut

Imatge d'arxiu d'un camió del servei de recollida de la brossa, a Reus Imatge d'arxiu d'un camió del servei de recollida de la brossa, a Reus REUSDIGITAL.CAT
Medi Ambient Marc Busquets-Reus Digital
Dissabte, 04 abril 2020 13:29

El govern municipal ha validat, a través d'un decret d'alcaldia, el lloguer de 18 nous vehicles per a la recollida de la brossa. Ha estat durant la sessió plenària de l'Ajuntament, duta a terme aquest divendres i desenvolupada de manera telemàtica per primer cop a la institució. Un segon acord ha abordat l'actualització dels preus del servei corresponent a l’any 2020, fixats en un import de 10.238.797,13 euros (més IVA).

L'equip del batlle, Carles Pellicer, ha comptat amb el suport dels tres regidors de Cs i el rebuig dels tres de la CUP. Cal apuntar que els socialistes havien demanat la votació per separat, que no ha estat possible en tractar-se d'una sessió extraordinària.

Podeu llegir l'article sencer a Reusdigital.cat

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: