Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Diputació de Tarragona desinfecta espais públics de 79 municipis petits pel coronavirus

Els treballs consisteixen en ruixar contenidors, carrers i altres llocs estratègics

Imatge d'un operari de la Diputació de Tarragona desinfectant la plaça major de Paüls (Baix Ebre), a les portes de l'Ajuntament Imatge d'un operari de la Diputació de Tarragona desinfectant la plaça major de Paüls (Baix Ebre), a les portes de l'Ajuntament DIPUTACIÓ DE TARRAGONA
Medi Ambient ACN
Divendres, 03 abril 2020 18:12

La Diputació de Tarragona ha iniciat aquesta setmana les tasques de desinfecció d'espais públics en 79 municipis i entitats municipals descentralitzades (EMD) mitjançant quatre equips especialitzats contractats per la institució. Aquesta nova mesura per fer front a la crisi del coronavirus es fa en poblacions del Camp de Tarragona de menys de 500 habitants i en localitats de les Terres de l'Ebre i del Baix Penedès de menys de 1.000.

Les quatre brigades itinerants encarregades de la desinfecció actuen en una mitjana de 15 municipis al dia. A cadascuna de les poblacions, ruixen carrers principals o places i altres espais públics que es consideren estratègics des del punt de vista del contagi com contenidors de la brossa.

També s'actua davant de botigues d'alimentació, de la farmàcia, de l'Ajuntament i de centres d'atenció sanitària. Ho fan amb una solució d'hipoclorit sòdic al 0,1% (20 ml de lleixiu per litre d'aigua), d'acord amb les indicacions tècniques del Ministeri de Sanitat. A cada poble, les brigades realitzaran una desinfecció cada quatre o cinc dies, mentre es consideri adient atesa la situació sanitària.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: