Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Serveis mínims a Tarragona per evitar que els arbres i les plantes es morin

Els treballs mínims consistiran en el mínim manteniment de la gespa i la jardineria

Jardí de la plaça Imperial Tàrraco, amb el pont en primer terme Jardí de la plaça Imperial Tàrraco, amb el pont en primer terme ISAIAS MENA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dimecres, 25 Març 2020 11:57

La conselleria de Territori de l’Ajuntament de Tarragona ha comunicat a les dues empreses que realitzen els treballs de manteniment dels parcs i jardins que han d’establir uns serveis mínims, amb la finalitat d'evitar que les plantes o els arbres morin, ja que sí això passes la reposició seria milionària.

Els serveis consistiran en el mínim manteniment de la gespa i la jardineria perquè no es mori, el tractament contra el morrut que podria matar unes mil palmeres, el manteniment dels arbres de plantació recent, que són els més delicats, per exemple, tota la nova plantació de l'Anella Mediterrània i la neteja i buidatge de les papereres només quan sigui necessari.

Aquests serveis mínims es faran amb el material de seguretat, prioritzant les tasques individualment i, quan es requereixi més d'una persona, respectant les distàncies de seguretat.

El conseller de Territori i portaveu del govern, Xavi Puig, ha manifestat “agraïm a la ciutadania el comportament exemplar que està tenint amb el confinament a Tarragona. La cooperació d'aquesta ciutat a l'hora d'evitar la propagació del virus és per estar-ne molt orgullosos. Però alhora demanem comprensió, perquè hem de ralentitzar al màxim els serveis essencials que presten els treballadors municipals. En aquest cas, per salvar la vida de les plantes i estalviar inversions milionàries a posteriori”.

Xavi Puig ha assenyalat que la situació reclama el màxim civisme. “No hem de circular pels carrers més que en allò imprescindible. I cal ser molt nets i curosos, perquè si no ho som, estem posant en perill els treballadors de l'Ajuntament i de retruc la resta de ciutadans”. Finalment, ha subratllat “per tot això agraïm de tot cor la comprensió i la cooperació de les tarragonines i els tarragonins”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: