Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Roda de Berà posa en marxa el servei porta a porta de recollida d’andròmines

Caldrà avisar amb un dia d’antelació l’Ajuntament a través de la Bústia Ciutadana de la web municipal o a través del telèfon 977 65 70 09 

Imatge d'arxiu d'andròmines, a Roda de Berà Imatge d'arxiu d'andròmines, a Roda de Berà ARXIU / INFOCAMP
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dilluns, 23 Març 2020 19:23

La regidoria de Serveis Tècnics engegarà el proper dimecres, 25 de març, la recollida d’andròmines i voluminosos porta a porta. Ho fa en aquests moments perquè, segons ha assegurat el regidor Manel González, “hem observat que durant els dies de confinament les famílies estan aprofitant per fer neteja a casa i llençar tot allò que ja no volen o necessiten. Per evitar que tots aquest mobles i andròmines velles acabin al mig del carrer abandonades, volem oferir aquest nou servei a tot el municipi”, ha dit González.

La recollida es farà de dilluns a divendres, sempre al dia següent de la notificació. Per fer la sol·licitud de la recollida s’haurà d’accedir a la Bústia Ciutadana del web.rodadebera.cat/bustia i a l’apartat Recollida d’andròmines omplir el formulari amb la sol·licitud, indicant el lloc on es deixarà l’andròmina, si a la porta de casa -en cas que sigui possible-, o bé al contenidor més proper.

Pel que fa a l’andròmina s’haurà de treure al carrer a primera hora del matí del dia següent a efectuar la notificació de la recollida.

Fins el moment el servei s’havia dut a terme a l’Eixample Residencial, com una prova pilot, amb bons resultats motiu pel qual ara s’ha decidit ampliar-lo a tot el terme municipal.

 

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: