Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cunit segueix amb els treballs de desinfecció

S'actua davant dels comerços que han d’estar oberts com botigues d’alimentació, forns, bancs i a les zones immediates als contenidors

La desinfecció es fa davant dels comerços que han d’estar oberts com botigues d’alimentació, forns, bancs i a les zones immediates als contenidors La desinfecció es fa davant dels comerços que han d’estar oberts com botigues d’alimentació, forns, bancs i a les zones immediates als contenidors AJUNTAMENT DE CUNIT
Medi Ambient Redacció Infocamp
Diumenge, 22 Març 2020 17:11

L'Ajuntament de Cunit va iniciar aquest cap de setmana els treballs de desinfecció anunciats, seguint un estricte ordre i una planificació a mida de les necessitats. L’objectiu és actuar davant dels comerços que han d’estar oberts com botigues d’alimentació, forns, entitats bancàries i a les zones immediates als contenidors.

Els treballs els realitza Ferrovial servicios, l’empresa concessionària que ha organitzat les feines amb l’Ajuntament extremant totes les mesures de seguretat exigides.

S'informa a la ciutadania amb uns cartells que es pengen a la zona d’actuació. El producte usat és l’hipoclorit de sodi (NaClO), concentració 0,5g/l.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: