Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Ajuntament d’Aiguamúrcia inicia una prova pilot de recollida de voluminosos porta a porta a Les Pobles

Un total de 14 famílies s’han adherit a aquest servei, que té per objectiu augmentar la separació de residus i incrementar el reciclatge

Un total de 14 famílies s'han adherit al servei de recollida porta a porta, que té per objectiu augmentar la separació de residus i incrementar el reciclatge Un total de 14 famílies s'han adherit al servei de recollida porta a porta, que té per objectiu augmentar la separació de residus i incrementar el reciclatge AJUNTAMENT D'AIGUAMÚRCIA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Diumenge, 16 Febrer 2020 11:29

L’Ajuntament d’Aiguamúrcia ha posat en marxa una prova pilot de recollida de residus especials i voluminosos amb el sistema porta a porta a Les Pobles, que permet una millor separació dels residus i augmentar el percentatge de recollida selectiva. Amb aquesta iniciativa, a la qual s’hi han adherit 14 famílies, es vol evitar que els veïns i les veïnes hagin de transportar-ho fins a la deixalleria mòbil.

Els residus especials i voluminosos són aquells que, a causa de la seva perillositat o volum s’han de recollir de forma separada per evitar vessaments o reaccions que puguin ser perjudicials per la salut i el medi ambient, i perquè puguin ser reutilitzats. Es consideren residus especials o voluminosos: envasos de pintures o de productes químics, olis, tòners, aparells elèctrics i electrònics, ferralla, mobles vells, etc.

Els veïns i les veïnes han hagut d’apuntar-se a l’Ajuntament. En funció de l’acceptació del servei, l’Ajuntament (telf: 977 63 85 76) valorarà la possibilitat de mantenir-lo de manera periòdica.

L’Ajuntament d’Aiguamúrcia valora positivament aquesta acció i espera que es vagi implementant a altres nuclis del terme municipal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: