Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Jornada de voluntariat de neteja de la platja de l'Arrabassada

L'escola l'Arrabassada de Tarragona organitza aquest diumenge 16 de febrer una jornada de retirada de brossa, plàstics i microplàstics

Imatge de l'afectació que va patir la Platja de l'Arrabassada de Tarragona Imatge de l'afectació que va patir la Platja de l'Arrabassada de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dissabte, 15 Febrer 2020 13:10

Retirar tot tipus de brossa, plàstics i microplàstics serà l'objectiu de la Jornada de voluntariat de neteja de la platjar de l'Arrabassada de Tarragona, que ha convocat per aquest diumenge 16 de febrer l'escola l'Arrabassada. El punt de trobada serà la mateixa platja, a les 10:30h, i es recomana als alumnes, famílies i voluntariat que hi assisteixin que portin guants i una bossa de brossa. Està previst que la jornada finalitzi cap a les 12h del migdia.

Des de fa temps, a l'escola l'Arrabassada treballen en un projecte transversal de tota l'escola on tracten el tema dels plàstics,"Per un món sense plàstics". Fa uns dies, a partir dels visionats d'uns vídeos i d'escoltar una xerrada d'un membre de Greenpeace, va sorgir la idea de fer una recollida/neteja de plàstics i residus a la platja de l'Arrabassada. Per això, des de l'escola i, amb l'objectiu de mantenir el seu entorn net i donar continuïtat als projectes que s'estan treballant, es va crear aquesta iniciativa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: