Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Jornada de voluntariat ambiental, aquest dissabte a la platja de la Móra

El punt de trobada serà, a les 10:30h, al passeig de la Móra

Durant la jornada es farà la recollida dels microplàstics que han quedat enredats a la corretjola (Cymodocea) Durant la jornada es farà la recollida dels microplàstics que han quedat enredats a la corretjola (Cymodocea) VOLUNTARIAT AMBIENTAL
Medi Ambient Redacció Infocamp
Divendres, 14 Febrer 2020 09:31

L'Associació Mediambiental La Sínia, GATA, l'AV La Móra-Tamarit i l'Ajuntament de Tarragona animen a tothom a participar, aquest dissabte 15 de febrer, en la Jornada de Voluntariat Ambiental a la platja de la Móra, que tindrà com a principal objectiu la retirada de microplàstics.

El punt de trobada de les persones que participin en la jornada serà, a les 10:30h, al passeig de La Móra (al costat de la desembocadura del torrent). Tot seguit, s'iniciarà la recollida dels microplàstics que han quedat enredats a la corretjola (Cymodocea), la planta marina encarregada d'estabilitzar el substrat amb el seu sistema d'arrels, i que serveix d'hàbitat a peixos alevinsi juvenils i altres algues i invertebrats.

A les 12 del migdia, la jornada finalitzarà amb un refrigeri per a tots els voluntaris i voluntàries.

Per a més informació sobre la jornada, cal enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: