Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Èxit de la jornada de recollida de plàstics i revegetació dunar a Tamarit

Coincidint amb el Dia Mundial de les Zones Humides, el voluntariat ha recollit microplàstics i ha reforestat les dunes amb julls i borró 

El voluntariat s'ha dedicat a la retirada de microplàstics i a la revegetació dunar El voluntariat s'ha dedicat a la retirada de microplàstics i a la revegetació dunar LA SÍNIA / TWITTER
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dissabte, 01 Febrer 2020 20:30

La Sínia i GATA, amb la col·laboració de joves de l'Agrupament Escolta i Guia Xaloc de Tarragona i altres voluntaris, han finalitzat amb èxit la jornada matinal de recollida de plàstics i de reforestació dunar celebrada aquest dissabte a la Roca de Gaià, a la zona de la platja de Tamarit (Baix Gaià).

El voluntariat s'ha dedicat a la retirada de microplàstics i a la revegetació dunar reforestant les dunes amb jull i borró, de les quals se n'han plantat fins a 400 exemplars. Durant la jornada, també s'han col·locat reste de corretjola (alga) dins del sistema dunar perquè faci la seva funció protectora i regeneradora.

                                                    Una de les imatges del dia, el riu Gaià, desembocant al mar: 

desembocadura riu Gaià

En definitiva, el que havia estat un aparcament, ara s'ha convertit "en un petit sistema dunar", -com recordava un dels voluntaris -, on hi torna a nidificar el corriol camanegre.

                                                               El voluntariat que ha treballat en la jornada d'avui:

voluntariat Roca del Gaià

Entre els voluntaris i voluntàries que avui han dut a terme aquesta acció, coincidint amb el Dia Mundial de les Zones Humides, hi havia els coalcaldes d'Altafulla, Jordi Molinera i Alba Muntadas, i el conseller de l'Ajuntament de Tarragona, Xavi Puig.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: