Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Generalitat aportarà 18 MEUR per millorar la qualitat de l'aigua i l'abastament del minitransvasament de l'Ebre

La inversió, repartida en els pròxims quatre anys, suposa l'import de la meitat de les actuacions previstes pel CAT

Imatge del tros de canonada del CAT afectada per l'avaria a l'Ampolla, després d'haver estat retirat per part dels operaris, el 4 de gener del 2020 Imatge del tros de canonada del CAT afectada per l'avaria a l'Ampolla, després d'haver estat retirat per part dels operaris, el 4 de gener del 2020 ELOI TOST / ACN
Medi Ambient ACN
Dimecres, 08 Gener 2020 15:17

El Govern ha aprovat avui la inversió de 18 milions d'euros en la millora del servei d'abastament d'aigua del minitransvasament de l'Ebre que presta el Consorci d'Aigües de Tarragona (CAT).

L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) atorgarà una subvenció directa a favor d'aquest ens repartida durant els pròxims quatre anys: 4,8 milions aquest 2020; 7 milions el pròxim 2021; 5 l'any 2022; i els 1,51 milions restants el 2023. La inversió suposa l'import de la meitat de les actuacions previstes pel mateix CAT en matèria de millora de la qualitat de l'aigua tractada, garantir el subministrament i reduir la possibilitat d'alteracions al servei per "afecció d'agents externs".

Aquest dimarts, precisament, la Plataforma en Defensa de l'Ebre (PDE) va tornar a posar en qüestió la continuïtat del minitransvasament de l'Ebre al Camp de Tarragona i al Baix Penedès, després que la rebentada d'un tram de canonada a l'altura de l'Ampolla el passat divendres deixés sense servei durant pràcticament dos dies 63 municipis i 26 empreses abonades.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: