Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CAT anuncia la reparació de l'avaria i el restabliment total del subministrament d'aigua

Els treballs finalitzen unes 40 hores després del trencament d'una canonada a l'Ampolla

Imatge del lloc de l'avaria de la canonada del CAT a l'Ampolla, amb els operaris treballant, el 4 de gener del 2020 . Imatge del lloc de l'avaria de la canonada del CAT a l'Ampolla, amb els operaris treballant, el 4 de gener del 2020 . ELOI TOST / ACN
Medi Ambient ACN
Diumenge, 05 Gener 2020 00:25

El Consorci d'Aigües de Tarragona (CAT) ha anunciat aquest dissabte que cap a les deu de la nit ha restablert totalment el subministrament d'aigua als seus consorciats després d'haver resolt l'avaria d'una canonada a l'Ampolla. La resolució del problema ha culminat unes 40 hores després de la incidència, que ha fet que durant aquest temps els 63 municipis i 26 empreses que formen part del CAT hagin hagut d'abastir-se amb mitjans propis.

El problema va començar cap a les tres de la matinada de divendres, quan va rebentar la canonada principal de la xarxa a l'alçada de l'Ampolla, que va causar una forta baixada d'aigua pel municipi i va afectar una vintena de vehicles i mobiliari urbà.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: