Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou i la Pineda s'abasteixen d’un dipòsit compartit de 30.000 m3 d’aigua

Mentre es repara el trencament de la canonada a l’Ampolla, s'utilitzarà el dipòsit i l'aigua dels pous

L'Ajuntament demana un "ús molt responsable de l’aigua" per part de la població per aquesta avaria que no només afecta Salou, sinó tot el litoral L'Ajuntament demana un "ús molt responsable de l’aigua" per part de la població per aquesta avaria que no només afecta Salou, sinó tot el litoral AJUNTAMENT DE SALOU
Medi Ambient Redacció Infocamp
Divendres, 03 Gener 2020 16:22

Salou s’abasteix en aquests moments d’un dipòsit d’aigua compartit amb La Pineda (Vila-seca), que conté 30.000 metres cúbics de reserva, així com de pous propis. Aquesta reserva podrà donar servei a la població durant 3 o 4 dies, depenent de l’ús responsable que se’n faci. Aquesta mesura ha estat l’aplicada per l’Ajuntament de Salou per fer front a les conseqüències del trencament de la canonada del CAT que s’ha produït aquesta matinada a l’Ampolla.

El Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT) ha tallat el subministrament als seus consorciats i, de moment, s’hi està treballant, encara que no se sap quan es podrà reparar completament l’avaria.

Mentrestant, des de l’Ajuntament de Salou es demana que es faci un “ús molt responsable de l’aigua”, ja que el problema no només afecta el municipi, sinó tot el litoral.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: