Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Treballs de neteja de sotabosc al Mas de Forès d'Alcover per prevenir risc d'incendi

L'objectiu és mantenir net aquesta zona boscosa, establir mesures per minimitzar el risc d'incendis forestals i preservar l'entorn natural

Treballs d'aclarida de millora i estassada de sotabosc a l'extrem oest de la finca Treballs d'aclarida de millora i estassada de sotabosc a l'extrem oest de la finca AJUNTAMENT D'ALCOVER
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dijous, 26 Desembre 2019 01:41

L'Ajuntament d'Alcover, a través del conveni que regula la gestió i manteniment de la finca de titularitat municipal Mas de Forès amb la Fundació Ginac, ha executat els treballs d'aclarida de millora i estassada de sotabosc a l'extrem oest de la finca, en un perímetre d'actuació de tres hectàrees.

Aquesta actuació comprèn el tractament selectiu del sotabosc i els treballs d'aclarida de pins més intensa; sempre, en tot moment, respectant la fauna i les espècies protegides. L'objectiu és mantenir net aquesta zona boscosa, establir mesures per minimitzar i prevenir el risc d'incendis forestals i preservar l'entorn natural.  

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: