Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El veïnat decideix plantar magnòlies al carrer Mallorca de Tarragona

La consulta promougua per l'Ajuntament proposava triar entre magnòlies, tarongers i alzines

La trobada entre el conseller Xavi Puig i l'AVV Verge del Carme es va desenvolupar a la sala d’actes de l’Institut Municipal d’Educació (IMET). La trobada entre el conseller Xavi Puig i l'AVV Verge del Carme es va desenvolupar a la sala d’actes de l’Institut Municipal d’Educació (IMET). AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dijous, 19 Desembre 2019 07:55

Dimarts al vespre, el conseller de Territori de l’Ajuntament de Tarragona, Xavi Puig, i tècnics de la Brigada municipal van participar en una reunió convocada per l’Associació de Veïns i Veïnes Verge del Carme per consultar al veïnat sobre els futurs arbres que es plantaran al carrer Mallorca, entre la plaça Ponent i la cantonada del carrer Alguer. L’AAVV Verge del Carme va fer de mediadora participativa entre el veïnat i l'Ajuntament, institució que va proposar la reunió.

A la trobada, el conseller Xavier Puig va explicar les obres que s’estan executant al carrer Mallorca i els tècnics municipals van exposar els tres tipus d'arbres que es poden plantar al carrer i el seu context: magnòlies, tarongers i alzines. Després d'un debat i diàleg entre els presents es va arribar per consens a proposar la magnòlia pels dos costats del carrer Mallorca.

Repetir l'experiència

El conseller de Territori, Xavi Puig, ha manifestat que “vam aprofitar que no havíem comunicat bé les obres del carrer Mallorca per revertir-ho: vam proposar una trobada amb el veïnat perquè fossin els que triessin el nou arbrat que vestirà el seu carrer. La consulta ha estat molt positiva i repetirem aquesta experiència en carrers on s’hagi de renovar l’arbrat, ja que la participació és quelcom tan senzill com parlar amb els veïns.”

“Al carrer Mallorca hem fet un treball eficient, perquè fem els treballs de millora de les canonades d’aigua, el canvi d’arbrat, que es plantarà a finals de febrer o principis de març, i la renovació de les voreres aixecant el carrer una sola vegada i no tres.” Puig també ha destacat que “volem felicitar a l’Associació de Veïns del Carme perquè han fet una gran feina de difusió i mediació, i la reunió va ser molt positiva”.

La trobada es va desenvolupar a la sala d’actes de l’Institut Municipal d’Educació (IMET).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: