Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mercat d’intercanvi i de segona mà, a tocar del mar

El mercadet de Torredembarra, que es farà el dissabte 23 de novembre als voltants de Cal Bofill, també oferirà tallers de reciclatge i de reparació de mobles o bicicletes

Imatge d'arxiu del Mercat d'intercanvi i de segona mà de Torredembarra Imatge d'arxiu del Mercat d'intercanvi i de segona mà de Torredembarra ANNA F. / AJUNTAMENT DE TORREDEMBARRA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dijous, 21 Novembre 2019 21:24

La Regidoria de Sostenibilitat de l'Ajuntament de Torredembarra fa una crida a la participació a tothom qui vulgui prendre part en el 2n Mercat d’intercanvi i de segona mà que tindrà lloc, el proper dissabte 23 de novembre. Els voltants de Cal Bofill acolliran, de 10 a 14 h, tallers i exposicions, entre d’altres activitats, així com la possibilitat de donar una nova vida a molts productes en les paradetes que s’hi instal·laran. Per a informació o reserva de paradeta, cal enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o per telèfon al 640 55 09 75.

Aquesta activitat és l’acte central a Torredembarra de la celebració de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que també inclou del 18 al 22 de novembre, tallers de reducció d'envasos i d'embolcalls i promoció de l'ús de les cantimplores dirigits als cursos de 3r i 4t de primària de totes les escoles del municipi. 

Els tallers

Pel que fa al programa d'activitats del 2n Mercat d’intercanvi i de segona mà, s'iniciarà, a les 11h, amb els tallers següents: Taller “fem una bossa a partir d’una samarreta vella”, a càrrec de Noé Ferret. Porta la teva samarreta. Cal inscripció prèvia a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..; Taller de reparació de bicicletes, a càrrec d’Òscar Ferré. Porta la teva i l’arreglem junts; i Taller de reparació de mobles, a càrrec de Paio Vintage.

A les 12h, s'impartirà el Taller d’elaboració de sabó a partir de l’oli usat, a càrrec de la Fundació Onada. Per participar-hi, cal fer la inscripció prèvia a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Imatge d'arxiu del Mercat d'intercanvi i de segona mà de l'any passat (ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA): 

Mercat de segona mà 2018

Exposicions

Dins de l’edifici de Cal Bofill també s’hi podran visitar dues exposicions relacionades amb el medi ambient: 'Ampolles de plàstic' del GEPEC-EdC i 'Què és el porta a porta? Arriba als barris de Babilònia, Sant Jordi i Clarà', de GETE-Ecologistes en Acció.

El mercat està organitzat per l'Ajuntament de Torredembarra amb la col·laboració de GEPEC-Ecologistes de Catalunya, l'Associació Mediambiental La Sínia, el GETE-Ecologistes en Acció i l’Agència de Residus de Catalunya.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: