Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Calafell canvia bosses de plàstic per bosses de roba

Als mercadals setmanals se’n lliuren a les persones que donin a canvi bosses de plàstic

El lema de la campanya és “Bye, bye, bosses de plàstic” El lema de la campanya és “Bye, bye, bosses de plàstic” AJUNTAMENT DE CALAFELL
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dijous, 21 Novembre 2019 19:45

Calafell s’ha adherit enguany a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, canviant bosses de plàstic per bosses de roba. L'Ajuntament ha apostat per fomentar l’ús de bosses reutilitzables de roba, amb dues jornades als mercadals setmanals en què se’n lliuren a les persones que donin a canvi bosses de plàstic. Es va fer dimarts passat, 19 de novembre, al mercadet de Calafell, i es farà aquest divendres, 22 de novembre, al mercadal de Segur de Calafell. L’horari és el mateix en els dos casos: de 8:30 a 14 hores. El lema de la campanya és “Bye, bye, bosses de plàstic”.

El tinent d’alcalde d’Ecologia Urbana, Aron Marcos, explica que “l'objectiu de la campanya és conscienciar els compradors, tot oferint eines necessàries per evitar la generació de residus plàstics”. Marcos afegeix que “als mercadals es produeix un consum desmesurat de bosses de plàstic. Però a més, quan acaba la jornada, hi ha grans quantitats de plàstics al carrer, que dificulten la neteja. Ja hem fet una acció per reduir-ho, però cal continuar treballant en aquesta línia”.

A més, el dissabte 23 de novembre, s’ha programat un espectacle teatral gratuït, 'La Botigueta', sobre consum responsable i sostenibilitat. Es farà a les 18 hores al centre cívic Cinema Iris (Vilamar 21). És una activitat gratuïta per a tota la família. En aquest espectacle, l’escenari es transforma en botiga i els productes cobren vida per conscienciar els infants sobre el valor d'allò que comprem i l'impacte que causa al medi ambient i a la societat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: