Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'EcoFira del Camp de Tarragona torna aquest dissabte a Valls

La Bajoca reunirà durant tot el dia, a la plaça de la Zeta, quinze parades de productors i elaboradors ecològics i de proximitat, que portaran productes de tardor-hivern

Imatge d'arxiu de la primera edició de l'EcoFira del Camp de Tarragona, a Valls Imatge d'arxiu de la primera edició de l'EcoFira del Camp de Tarragona, a Valls LA BAJOCA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Divendres, 08 Novembre 2019 23:28

El Grup de Consum La Bajoca, format actualment per quatre grups locals a Valls, Tarragona, Vila-seca i la Canonja, organitza aquest dissabte 9 de novembre la segona edició de l’EcoFira del Camp de Tarragona, aquest cop centrada en els productes de tardor-hivern.

Durant tot el dia, l’EcoFira comptarà amb servei de barra i els estands de: Cerveses les Clandestines, Cervesa Kesse, Verdures La Magalla, Cuina del Comú, Formatges La Segalla, El Boc de Mont-ral, Cafès Lider, Forn de Ca Pié, Vins Dasca-Vives, Celler Carlania, La Garrofina, Fleca l’Aresta, Mel Entre Flors, Cremes La Menjamiques, licors Tres Cadires, Corremarges, Mossegades de Salut, La Bajoca (amb productes dels seus proveïdors).

La programació

D’11 a 12:30h, es faran presentacions de productes i tastos, amb Kombucha la Valiente i Vegan Market.

A partir de les 13h, hi haurà vermut amb Rapsoda Musical i dinar, que constarà d’un tast de plats variats amb ingredients del grup de consum, a partir de receptes saludables de "Mossegades de Salut".

A les 18h, al local de Cafès Lider (plaça de la Zeta) hi haurà la presentació del Calendari i Receptari creat per la il·lustradora Berta Artigal i la dietista Alba Saura.

La Bajoca vol donar a conèixer aquest cop la venda directa i de proximitat, regulada per la Generalitat de Catalunya i que permet identificar els pagesos catalans que venen ells mateixos els seus productes al públic, per mitjà d’un logotip identificatiu.

L’EcoFira coincideix aquest cop amb la nova fira de llibres 'Altres Lletres – Fira del pensament crític i l’acció conscient', que se celebrarà també a la plaça de la Zeta i comptarà amb la participació de 24 editorials i una desena de presentacions de llibres. Pels organitzadors, la coincidència d’ambdues cites és una gran oportunitat per a fer més atractiva la jornada, mantenint un fil conductor comú, a través del consum crític i conscient.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: