Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Taller per aprendre a fer caixes niu a Torredembarra

Els horts ecològics de Cal Dània acolliran el dissabte 9 de novembre, d’11 a 13 h, el taller 'Ocells insectívors i caixes de niu'

El taller s'impartirà el proper dissabte 9 de novembre als horts ecològics de Cal Dània El taller s'impartirà el proper dissabte 9 de novembre als horts ecològics de Cal Dània ARXIU / INFOCAMP
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dimecres, 06 Novembre 2019 09:54

Els horts ecològics de Cal Dània acolliran el dissabte 9 de novembre, d’11 a 13 h, el taller 'Ocells insectívors i caixes de niu' que organitza la Regidoria de Sostenibilitat de l'Ajuntament de Torredembarra amb la col·laboració de l’Associació Mediambiental La Sínia, dins del programa d’educació ambiental 2019.

Amb les caixes niu es pot ajudar als ocells insectívors a trobar un lloc adient a fer el seu niu i, de retruc, ajudar els horts. En el taller s’explicarà quins ocells hi poden viure, com s’han de col·locar les caixes niu o com han de ser aquestes.

L’activitat és gratuïta i oberta a tothom, tot i que cal inscripció prèvia a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: