Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La CUP convida a "Caminar el perímetre de Tarragona" per conèixer l'Anella Verda

Les activitats s'inicien aquest dijous 31 d’octubre amb la conferència 'Paisatge i patrimoni al Camp de Tarragona: anàlisi i gestió de recursos culturals', a càrrec del'investigador de l'ICAC, Josep Maria Palet Martínez

Per la CUP, aquestes caminades són una bona ocasió per conèixer l’Anella Verda de Tarragona, el desenvolupament de la ciutat, la seva història i les seves "Grans Runes" Per la CUP, aquestes caminades són una bona ocasió per conèixer l’Anella Verda de Tarragona, el desenvolupament de la ciutat, la seva història i les seves "Grans Runes" ARXIU / INFOCAMP
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dijous, 31 Octubre 2019 07:40

La CUP de Tarragona anima a participar de les activitats que formen part del projecte 'Caminar el perímetre de Tarragona', que es durà a terme en quatre sessions. Aquest dijous 31 d’octubre es presenta una conferència sota el títol 'Paisatge i patrimoni al Camp de Tarragona: anàlisi i gestió de recursos culturals' a càrrec de Josep Maria Palet Martínez, investigador i director en funcions de l’ICAC, Institut d’Arqueologia Clàssica. Aquesta tindrà lloc a les 18h a la seu dels Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat, al carrer Major, 14 de Tarragona.

Les altres tres sessions seran en forma de caminades els dies 1, 2 i 3 de novembre i representen un nou exercici de descoberta de la ciutat entre les seves vores i la història de la seva gent. El primer de novembre la caminada tindrà lloc pel litoral direcció Tamarit; el 2 de novembre el perímetre per la llera del Francolí, Sant Salvador, Sant Pere i Sant Pau, l’Oliva i La Budellera; i, finalment, el 3 de novembre es caminarà pel perímetre de la llera del Francolí, polígon Riuclar, barris de Ponent i polígon Entrevies.

La iniciativa 'Caminar el perímetre de Tarragona' neix de Deriva Mussol, en el marc de les activitats d’ACVic, Centre d’Arts Contemporànies de Vic, en col·laboració amb el Màster d’Antropologia Urbana de la Universitat Rovira i Virgili (URV), la comissió Grans Runes de la CUP, artistes i agents culturals del mateix territori.

Per la CUP, aquestes caminades són una bona ocasió per conèixer tot l’entorn de l’Anella Verda de Tarragona, comentar temes relatius al desenvolupament de la ciutat, la seva història, les seves comunitats i les seves "Grans Runes". Les cupaires, a més, entenen i reivindiquen que l’Anella Verda va des dels Prats d’Albinyana fins la desembocadura del Gaià i tancant pel litoral, anant més enllà del que té definit com a tal l'Ajuntament. Les caminades són també una via per a conèixer Tarragona des de perspectives diferents, així com descobrir nous relats que la tracen.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: