Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Anellament d'ocells al Mas de Gomis d'Alcover

La visita serà aquest diumenge 20 d'octubre, a les 10h, amb una explicació sobre l'anellament i una excursió

L'associació CEN organitza una visita al Mas de Gomis d'Alcover, per fer un anellament d'ocells L'associació CEN organitza una visita al Mas de Gomis d'Alcover, per fer un anellament d'ocells ASSOCIACIÓ CEN
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dissabte, 19 Octubre 2019 18:41

Aquest diumenge 20 d'octubre, a les 10:00 h, l'associació CEN organitza una visita al Mas de Gomis, a la carretera d'Alcover a Mont-ral, km 68, que anirà a càrrec del Club de les Mallerengues. Es tracta d'una finca d'unes 40 hectàrees entre boscos i muntanya, al bell mig de la natura, que té subscrit un acord de custòdia del territori amb l'associació CEN i actualment duu a terme diferents projectes de conservació.

La visita constarà de dues activitats:

- L’ornitòleg Sergi Sales ens explicarà en què consisteix l'anellament d'ocells i podrem observa de ben a prop les espècies que viuen a aquesta finca.
- De la mà d'Enric Pàmies, es farà una petita excursió per la finca, per tal de conèixer els diferents hàbitats que hi trobem i també per a observar les espècies d'ocells que viuen en cada racó.

Inscripcions

Per a les inscripcions, cal enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per reservar plaça, indicant nom i cognom, edat i municipi de residència de tots els interessats.

Es recomana portar calçat còmode i aigua i portar prismàtics i guia d’ocells, qui en tingui. Els monitors de l'activitat són Sergi Sales i Enric Pàmies

L'entitat poposa fer un donatiu mínim de 5 €/persona destinats a donar suport als seus projectes de conservació.

El taller és apte per a totes les edats i especialment està pensat per a famílies. Les sortides del Club de les Mallerengues CEN estan pensades per a iniciar-se en el món dels ocells.

Les places són limitades.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: