Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

PortAventura cobrirà un terç del consum energètic del complex amb una nova planta fotovoltaica

L’empresa posarà en marxa 22.000 panells solars la primavera vinent

Imatge de l'atracció Furius Baco de PortAventura, funcionant a l'àrea de Mediterrània Imatge de l'atracció Furius Baco de PortAventura, funcionant a l'àrea de Mediterrània ROGER SEGURA
Medi Ambient ACN
Divendres, 11 Octubre 2019 11:24

PortAventura World preveu posar en marxa la primavera de l’any que ve 22.000 panells fotovoltaics que li permetran cobrir un terç del seu consum energètic amb energia solar. Segons informa la companyia, el projecte ocuparà 100.000 metres quadrats i es convertirà en la major planta fotovoltaica d’autoconsum en un complex turístic a Europa. Tindrà una potència instal·lada de 8,5 megawatts i evitarà l’emissió a l’atmosfera de 4.000 tones de diòxid de carboni (CO2) l’any.

La inversió s’enfila als 6 MEUR. El projecte s’emmarca en l’estratègia de responsabilitat corporativa de la companyia i forma part dels compromisos ambientals orientats a reduir el consum i a la transició energètica.

Imatge virtula del futur parc fotovoltaic dibuixat en un plànol de PortAventura World (PORTAVENTURA.WORLD):

 parc fotovoltaic PortAventura

El director general de PortAventura World, Fernando Aldecoa, ha assenyalat que la planta fotovoltaica actua de “palanca” per promoure el canvi cap a un món “més sostenible i responsable”. Aquesta visió, segons Aldecoa, els permet “continuar sent líders en sostenibilitat entre les destinacions turístiques internacionals”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: