Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Aprendre a gaudir de la natura jugant, a Torredembarra

L'Escola de Naturalistes del GEPEC ha preparat una sortida d'educació ambiental adreçada als infants, aquest dimarts 8 d'octubre, de 17:30 a 18:30h, a Cal Bofill

Cal Bofill, el Centre d'Activitats Mediambientals de Torredembarra Cal Bofill, el Centre d'Activitats Mediambientals de Torredembarra ARXIU / TORREDEMBARRA TURISME
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dimarts, 08 Octubre 2019 08:14

El GEPEC-Ecologistes de Catalunya organitza per aquest dimarts 8 d'octubre, de 17:30 a 18:30h, a Cal Bofill de Torredembarra, una nova sortida d'educació ambiental sota el nom "Vine i gaudir la natura, tot jugant!". Es tracta d'una activitat programada per l'Escola de Naturalistes del GEPEC que pretén descobrir als infants com de propera és la natura que ens envolta.

A la vegada, des del GEPEC-EdC volen explicar què es fa a l'Escola de Naturalistes i la seva intenció d'iniciar un grup extraescolar de natura a la finca del Canyadell de Torredembarra, entre setmana.

La sortida està pensada per a infants de 5 a 11 anys. Els nens i nenes hauran d'anar acompanyats d'un adult responsable. El punt de trobada serà davant de Cal Bofill, al passeig al final del passeig de Colom de Torredembarra (direcció Barcelona, just abans del Club Marítim).

L'activitat és gratuïta i ha d'anar acompanyada d'una inscripció a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Per tenir més informació de l'Escola de Naturalistes del GEPEC, amb seu a Cambrils, Roquetes, Altafulla, Tortosa i Reus, es pot visitar el blog.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: