Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més d’un centenar de participants, en la Jornada de neteja de platges de l’Hospitalet de l’Infant

Entre bussejadors i voluntaris van recollir 75 kg de deixalles, entre el mar i la sorra

Foto de família del voluntariat que va participar diumenge en la neteja de les platges de l'Hospitalet de l'Infant Foto de família del voluntariat que va participar diumenge en la neteja de les platges de l'Hospitalet de l'Infant CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dilluns, 07 Octubre 2019 21:29

Un total de 106 persones van participar en la Jornada de neteja de platges a l’Hospitalet de l’Infant, organitzada per les regidories de Turisme i Medi Ambient de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i Glups Diving Center, amb la col·laboració de diverses entitats i establiments locals. Aquesta activitat es va dur a terme ahir diumenge 6 d’octubre, per tercer any consecutiu, amb l’objectiu col·laborar en la conservació del fons marí i potenciar la conscienciació mediambiental.

Els participants, 35 bussejadors i 71 voluntaris per netejar en terra, van recollir un total de 75 kg de deixalles, aproximadament, entre el mar i la sorra. En acabar la feina, van ser obsequiats amb un dinar de germanor al passeig marítim, davant de la Base Nàutica.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: