Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Arboç es mobilitza contra la crisi climàtica

S’organitzen busos gratuïts que sortiran de l’Arboç per anar a la manifestació d'aquest divendres, 27 de setembre, a Tarragona

L'Ajuntament de l'Arboç ha organitzat busos per anar gratuïtament a la manifestació de Tarragona. La sortida des de l’Arboç tindrà lloc aquest divendres, a les 16h, de la Plaça de la Badalota L'Ajuntament de l'Arboç ha organitzat busos per anar gratuïtament a la manifestació de Tarragona. La sortida des de l’Arboç tindrà lloc aquest divendres, a les 16h, de la Plaça de la Badalota ARXIU / INFOCAMP
Medi Ambient Redacció Infocamp
Divendres, 27 Setembre 2019 08:54

L’Arboç es mobiltza contra la crisi climàtica que ja ens està afectant. Per aquest motiu, la regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de l'Arboç ha organitzat busos per anar-hi gratuïtament. La sortida des de l’Arboç tindrà lloc aquest divendres 27 de setembre, a les 16 hores, de la Plaça de la Badalota. Les places son limitades a la capacitat del bus.

Avui, 27 de setembre de 2019, tindrà lloc l'aturada mundial pel clima, basada en el manifest conjunt que signen diferents organitzacions en defensa del futur, d'un planeta viu i d'un món just. A Tarragona, la manifestació tancarà la setmana d'aturades, accions i reivindicacions per conscienciar de l'emergència climàtica en què ens trobem; la mobilització començarà a les 18 h a l’Imperial Tarraco i acabarà a la Plaça de la Font davant de l’Ajuntament.

Lectura del Manifest contra el canvi Climàtic demà a l’Arboç

D'altra banda, l'Ajuntament de l'Arboç ha convocat a tota la ciutadania i en especial a la comunitat educativa del municipi, alumnes i professors, a manifestar-se contra el canvi climàtic. Per això a les 11:00h, es concentraran al Parc de Santa llúcia i faran la lectura del 'Manifest contra el canvi Climàtic' per tal d'ajudar a conscienciar a tota la població de l'emergència que estem vivint. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: